Presă

12 aprilie 2012

Atelier Mix la Radio Ghuerrilla

Aici puteti asculta inregistrarea de la Ghuerrilla Logout : http://soundcloud.com/log-out/mix-atelier-galerie-de-arta-contemporana
 

14 februarie 2012

AtelierMix in Romania Libera

Câţiva tineri artişti români şi-au expus tablourile la Washington şi au prezentat publicului american evoluţia artei contemporane în România în cadrul Săptămânei Europei.

Câteva mii de vizitatori au participat în perioada 7-15 mai la evenimentele organizate de Ambasada României în Washington, pentru a marca Săptămâna Europei.

Articolul îl găsiți aici

14 februarie 2012

Atelier MIX in Elle Deco

Primavara-Vara 2011

Lucrarile lui Daniel Tufis reprezinta natura intr-un mod foarte grafic. Colectia propusa de AtelierMix contine lucrari pe panza, cu preturi incepand de la 300 euro.

14 februarie 2012

AtelierMIX in Elle

Septembrie 2010

Arta trece pe online

“In timp ce un produs de serie cu scop decorativ se devalorizeaza intr-un sezon, unei opere de arta autentica ii creste valoarea in timp si poate fi revanduta sau transmisa mai departe”.

14 februarie 2012

AtelierMIX in Casa si gradina

Septembrie 2010 Nr. 9

Fondatorii galeriei de arta AtelierMIX.ro isi propun incurajarea consumului de arta de catre publicul larg, promovand tinerii artisti romani si oferind consiliere gratuita la cumpararea lucrarilor.

14 februarie 2012

AtelierMIX in Good Homes

Galeria online de arta AtelierMix.ro s-a lansat pe piata pe 22 iulie si isi propune sa indrepte un public cat mai larg catre consumul de arta si sa vina in intampinarea celor care vor sa-şi personalizeze locuinta cu obiecte de arta autentice.

Articolul îl găsiți aici